HOMEPAGE

0-copertina-5

Camping “Lago Delle Fate” is gelegen aan de oevers van het onvervuilde Meer van Mergozzo tevens het schoonste meer van Europa.

Een kleine rustige camping (groot 5.000 m2) ideaal voor families met kinderen. Elk plaats is voorzien elektriciteit met de standaard EEG pluggen en de plaatsen zijn groot genoeg om een auto erbij te parkeren.

Men kan kiezen voor een zonnige of een schaduwrijke door de fraaie bomen op de camping. Afgezien van de bar en kleine winkel, biedt de camping gratis warme douches, prive-strand, verhuur van boten en waterfietsen, tevens kan men tafeltennissen en zijn er ook andere speelattributen voor de kleine kinderen. De gehele camping is voorzien van Free Wi-Fi internet.

Het zeer gezellige dorp Mergozzo wat in de buurt ligt op nog geen 5 minuten loopafstand langs een aangename en ontspannende promenade. Het meer van Mergozzo is perfect voor windsurfen, ook voor beginners. Er is een overvloed aan vis in het meer, dus het is een paradijs voor vissers. De camping is gelegen dichtbij vele interessante toeristenplaatsen zoals: Stresa, Baveno, Laveno en Luino. Ook  het landschap of historische gebouwen, zijn zeer interessante locaties om bezoeken met de auto of fiets. Wij zullen u op Camping Lago Delle Fate zeer vriendelijk verwelkommen waardoor uw vakantie aangenaam en ontspannend begint voor een mooie vakantie aan het prachtige Mergozzo meer.